Kalv nr 2 har anlänt!
Idag kom den andra kalven. Det var 243:an som fick en pigg och fin kvigkalv. Även här är det gamle Kavat som är fadern. I övrigt har det varit lugnt över jul och nyår då snön lyst med sin frånvaro.. Jag lägger även upp några bilder på nyårsmenyn som blev väldigt lyckad!

Kalven äter och mår bra

även 207:ans kalv växer fint

kul med en kompis!

Förrätt: Gratinerad hummer

serveras med toast, västerbottenost och lime

Varmrätt: Odensjö Östergårds fina oxfilé med portionsgratinerad potatisgratäng, sparris och tyvärr lite för tunn vinreduktion

serveras med en fräsch sallad och vinäger.
Efterrätten bestod av flamberade exotiska frukter med glass och mintchoklad

Kalven äter och mår bra

även 207:ans kalv växer fint

kul med en kompis!

Förrätt: Gratinerad hummer

serveras med toast, västerbottenost och lime

Varmrätt: Odensjö Östergårds fina oxfilé med portionsgratinerad potatisgratäng, sparris och tyvärr lite för tunn vinreduktion

serveras med en fräsch sallad och vinäger.
Efterrätten bestod av flamberade exotiska frukter med glass och mintchoklad
Kommentarer
Trackback